هزینه ساخت ساختمان ?
?
همه افراد سعی میکنند در طول عمر خود خانه ای را بسازند یا ملکی را خریداری کنند. قبل از اقدام به ساخت و ساز، باید با یک سری مقدمات آشنا شوید. به طور مثال شما باید بین خرید آپارتمان در نیاوران و ساخت یک ساختمان در منطقه دیگر تهران یکی را انتخاب کنید. محدود بودن بودجه و انتخاب بین خرید ملک و ساخت و ساز، باعث شده است تا افراد قبل از ساخت و ساز تحقیقاتی درباره مقدار هزینه ساخت انجام دهند. در این مقاله شما را بیشتر با هزینه های ساخت و ساز آشنا خواهیم کرد.
محاسبه آنلاین هزینه ساخت ساختمان
برآورد هزینه های ساخت و ساز کار راحتی نیست! قیمت آهن آلات و مصالح ساختمانی متغیر است. اگر می خواهید یک برآورد کلی با قیمت روز را انجام دهید؛ باید به صورت آنلاین هزینه های ساخت و ساز را برآورد کنید. برای برآورد آنلاین هزینه های ساخت و ساز باید از برنامه ها و نرم افزارهای کاربردی در این زمینه استفاده کنید. این نوع برآورد هزینه، عموما برای قیمت گذاری ملک استفاده می شود. اگر شما به جای ساخت و ساز به فکر خرید آپارتمان در نیاوران هستید، می توانید از این نرم افزار کمک بگیرید.
محاسبه آنلاین هزینه های ساخت و ساز به تعیین بودجه کمک می کند.
در محاسبه آنلاین هزینه های ساخت و ساز باید مواردی مانند شهر، منطقه، طول و عرض زمین، تعداد واحد و نوع سازه را مشخص کنید. به طور مثال اگر می خواهید در آجودانیه یک ملک بسازید؛ باید بدانید که آجودانیه منطقه چند است.
محاسیه آنلاین هزینه های ساخت و ساز به شما برای مدیریت هزینه ها کمک می کند.
هزینه ساخت هر متر مربع ساختمان
برای اینکه برآورد صحیحی از هزینه های ساخت و ساز داشته باشید؛ باید محاسبه کنید برای هر متر مربع چه مقدار هزینه می شود. مطابق با قیمت های تصویب شده در شورای نظام مهندسی کشور، هزینه ساخت هر متر مربع یک ساختمان یک یا دو طبقه، معادل 6 میلیون و 237 هزار تومان خواهد بود. شایان ذکر است که هر مقدار تعداد طبقات یک ساختمان افزایش یابد؛ هزینه آن نیز افزایش خواهد یافت. هزینه های زیاد ساخت سبب شده است تا خرید آپارتمان در نیاوران در هر متر مربع از 50 میلیون تومان به بالا باشد.
هزینه ساخت ساختمان قدم به قدم
یکی از بخش هایی که در هزینه های ساخت و ساز بسیار مهم می باشد و باید به آن توجه کرد این است که در هرقدم هزینه های ساخت و ساز را محاسبه کنید بنابراین ما به صورت جزء به جزء تمامی این موارد را برای شما بیان میکنیم.
زمین: اولین قدم برای ساختمان سازی، خرید زمین است. زمین های مناطق مختلف، قیمت های متفاوتی دارند. همان گونه که خرید آپارتمان در نیاوران با خرید آپارتمان در الهیه متفاوت است؛ خرید زمین در هر نقطه شهر بودجه متفاوتی را می طلبد.
گرفتن جواز و مدارک ساخت: قبل از شروع کار ساخت و ساز، باید مدارک لازم را از شهرداری و شرکت های مهندسی بگیرید. پرداخت عوارض شهرداری و دیگر مجوزهای لازم از جمله پر خرج ترین مراحل ساخت و ساز است. این هزینه می تواند با توجه به پروانه ساخت و تعداد طبقات ساختمان متفاوت باشد. گاهی شما باید به اندازه قیمت آپارتمان در منطقه 1 برای پرداخت این مجوزها خرج کنید.
اسکلت: امروزه ساختمان ها بر اساس اسکلت فلزی یا بتنی ساخته می شوند. در واقع هزینه اسکلت فلزی بسیار بیشتر از هزینه اسکلت بتنی است. این قسمت از ساختمان سازی از حساسیت زیادی برخوردار است و شما احتمالا نیمی از بودجه خود را تا اتمام اسکلت سازی ساختمان خرج خواهید کرد.
نمای ساختمان: در گذشته معمارها و بناها به نمای ساختمان توجه ویژه ای نمی کردند اما در دنیای مدرن امروزی هزینه های نسبتا زیادی برای نمای ساختمان می شود.
نمای داخلی: بعد از اتمام زیرسازی های انجام شده ساختمان، نوبت به دکور داخلی آن است. حداقل های یک دکور ایجاد یک فضا برای آشپزخانه و اتاق نشیمن است. امروزه دکوراسیون داخلی خانه مطابق با نظر صاحب ملک می تواند به صورت مدرن یا کلاسیک باشد.
برای ساخت و ساز یکی از بخش هایی که باید در نظر داشت میزان و تخمین هزینه ها می باشد.
برآورد هزینه های ساخت و ساز
جدول برآورد هزینه های ساخت ساختمان1401
برای این که برآورد بهتری از هزینه های ساخت و ساز داشته باشیم؛ جدول زیر را با قیمت های سال 1401 تهیه کرده ایم:
هزینه های زیرساختی
هر متر مربع حدودا 2/5 میلیون تومان
هزینه های نازک کاری
هر متر مربع حدودا 2/5 میلیون تومان
هزینه های تاسیسات مکانیکی
هر متر مربع حدودا 1 میلیون تومان
هزینه های تاسیسات برق
هر متر مربع حدودا 700 هزار تومان
هزینه های زیرساختی، شامل تمامی هزینه های اجرای فونداسیون، اجرای اسکلت، دیوار چینی، جایگذاری در و پنجره ها، کف سازی ساختمان، خاک گج می شود که برای همه این موارد حدود 40 درصد بودجه خود را باید خرج کنید. هزینه های نازک کاری و زیر ساختی از جمله مهمترین هزینه های یک ساختمان است. در صورتی که این هزینه ها تمام شود شما 80 درصد راه را رفته اید.
?